Birou traduceri

 

           Va doriti ca traducerile de care aveti nevoie sa fie realizate in cel mai scurt timp, sa fie calitative si la un pret avantajos? Birou traduceri Online Help realizeaza traduceri pentru dumneavoastra. Nevoile clientului reprezinta pentru noi o prioritate si puteti apela cu incredere la noi! Indiferent de domeniul in care doriti sa va fie traduse documentele si indiferent de limba de care aveti nevoie, Birou Traduceri va sta la dispozitie pentru a va oferi servicii rapide si de calitate.

228067-birou-traduceri-online-bucuresti

          Numele biroului nostru de traduceri este Online Help. Adresa noastră este: str. Serban Cantacuzino (fosta Drumul Potcoavei) nr. 57/II, Zona Gradina Zoologica, Repere: Club Restaurant Phill, Splash Academy. Realizam traduceri din limbi precum:

engleza, franceza,  germana, italiana, spaniola, portugheza, greaca, turca, ceha, slovaca, polona, sarba, croata, bulgara, rusa, ucraineana, maghiara, chineza, japoneza, coreeana, neerlandeza, suedeza, norvegiana, finlandeza, daneza, araba, ebraica.

          Birou traduceri va pune la dispozitie posibilitatea de a beneficia de traducerile de care aveti nevoie intr-un timp scurt, iar in cazul in care nu aveti posibilitatea de a ajunge la biroul nostru, ne puteti trimite documetele (scanate)  in format electronic pe adresa  de e-mail: traduceri.legalizate@yahoo.com . Puteti efectua plata prin transfer bancar, iar noi va vom transmite traducerile autorizate si legalizate ale actelor trimise de dumneavoastra prin curier la domiciliul sau locul indicat de dumneavoastra.

            Calitatea serviciilor noastre este garantata de traducatorii cu experienta, autorizati de Ministerul Justitiei. Experienta profesionala a traducatorilor fac din munca acestora un serviciu de calitate, de aceea pentru orice traducere aveti de autorizat sau legalizat firma noastra va sta la dispozitie. Documentele dumneavoastra vor fi traduse si verificate in asa fel incat traducerea sa fie una calitativa. Pentru orice traducere aveti nevoie, din una din limbile enumerate mai sus, puteti apela cu incredere la biroul nostru de traduceri.

            Birou traduceri Online Help este solutia pentru bataile tale de cap privind traducerea documentelor si legalizarea acestora! Firma noastra de traduceri pune pe primul loc nevoile dumneavoastra, venindu-va in ajutor cu traduceri de un nivel calitativ inalt. Traducatorii nostri au fost selectati cu atentie tocmai pentru a facilita nevoile dumneavoastra, de a va oferi traduceri cat mai bune!