Colaborare Birou Traduceri Bucuresti

Desi suntem o echipa mare si productiva, suntem intotdeauna in cautare de specialisti. Recrutam oameni pasionati de ceea ce fac, talentati, dornici sa se afirme si orientati spre reusita. Realizam colaborari cu traducatori autorizati de Ministerul Justitiei, absolventi ai sectiunilor “Filologie”, “Traducere si Interpretare”, “LMA” la “Facultatea de Limbi si Literaturi Straine” si “Facultatea de Litere”.

Daca doriti sa faceti parte dintr-o echipa tanara si competenta si aveti calificarile necesare pentru a traduce autorizat dintr-o limba straina, va asteptam cu nerabdare sa ne contactati in vederea unei posibile colaborari.

De asemenea, oferim stagii de practica studentilor sau absolventilor de limbi straine, in urma caruia se emite un certificat care sa ateste orele de practica efectuate (pentru cine are nevoie) , un certificat profesional de absolvire si recomandare. Participantii vor putea parcurge 1-4 module gratuite si vor avea acces gratuit la baza de date de traduceri profesionale, indiferent de limba.

Cerinte de baza pentru colaborare  birou traduceri Bucuresti:

-autorizatie de traducator

-cunoasterea la nivel avansat a limbi/limbilor pentru care traducatorul este autorizat

-cunostinte minime PC  (Pachetul Microsoft Office, internet, email), in special in programul Microsoft Word.

De ce sa colaborati cu firma noastra? Veti traduce pentru cele mai prestigioase firme si veti beneficia de un pachet salarial motivant si veti lucra intr-o echipa profesionista, deschisa si dinamica, dar in acelasi timp serioasa si ambitioasa.

Daca v-ati hotarat sa ne contactati pentru o posibila colaborare, echipa BIROU TRADUCERI BUCURESTI va sta la dispozitie cu datele noastre de contact in sectiunea aferenta. Ne puteti atat suna, cat si contacta on-line, la adresa de email mentionata in pagina de contact.

Va multumim pentru interesul acordat si va asteptam !

Colaborare birou traduceri Bucuresti

Colaborare – Birou Traduceri Bucuresti

www.biroutraduceribucuresti.ro/contact.html