SERVICII SI TARIFE

 

Birou traduceri Bucuresti este o firma care efectueaza atat traduceri autorizate, cat traduceri legalizate și interpretariat. Oferim servicii de traducere de cea mai buna calitate și în timp optim. Acestea pot fi cerute și achizitionate atat în Bucuresti cât și online, în functie de preferintele clientului. Colectivul nostru este format din cadre universitare, traducatori și interpreti bilingvi.

Oferim traduceri legalizate (legalizari notariale ale documentelor traduse de traducatorii nostri) si traduceri autorizate.

Pretul pentru aceste servicii si tarife este raportat la pagina normata de 2000 de caractere cu spatii.

Pentru serviciile de interpretariat, pentru o oferta finala de pret, va rugam sa ne consultati deoarece se pot oferi anumite reduceri, in functie de numarul de interpreti solicitati si de numarul de ore lucrate.

Limbile din/în care Birou traduceri Bucuresti realizează traducerile:

Preturile afisate nu contin TVA si sunt negociabile in functie de dificultatea traducerilor si de termenul la care vor fi predate. Pentru mai multe informatii despre tarifele si serviciile oferite de Birou traduceri Bucuresti, va rugam sa sunati la numarul afisat la pagina CONTACT.

SERVICII SI TARIFE APLICATE PE PAGINA (PRET FARA T.V.A.) :

 Engleza , Franceza , Spaniola, Italiana 20
 Germana , Maghiara 30
 Portugheza, Ceha , Slovaca , Ucraineana , Rusa , Turca , Bulgara ,  Sarba , Croata 50
 Polona , Olandeza , Greaca 60
 Chineza , Araba , Ebraica , Norvegiana  70
 Japoneza , Suedeza , Finlandeza , Daneza  80

 

Pentru clientii interesati care doresc sa colaboreze cu firma noastra de traduceri, va oferim GRATUIT si servicii de estimare de pret, atat online, cat si telefonic, la datele din sectiunea CONTACT.