SERVICII SI TARIFE

 

Birou traduceri Bucuresti este o firma care efectueaza atat traduceri autorizate, cat traduceri legalizate și interpretariat. Oferim servicii de traducere de cea mai buna calitate și în timp optim. Acestea pot fi cerute și achizitionate atat în Bucuresti cât și online, în functie de preferintele clientului. Colectivul nostru este format din cadre universitare, traducatori și interpreti bilingvi.

Oferim traduceri legalizate (legalizari notariale ale documentelor traduse de traducatorii nostri) si traduceri autorizate.

Pretul pentru aceste servicii si tarife este raportat la pagina normata de 2000 de caractere cu spatii.

Pentru serviciile de interpretariat, pentru o oferta finala de pret, va rugam sa ne consultati deoarece se pot oferi anumite reduceri, in functie de numarul de interpreti solicitati si de numarul de ore lucrate.

Limbile din/în care Birou traduceri Bucuresti realizează traducerile:

Preturile afisate nu contin TVA si sunt negociabile in functie de dificultatea traducerilor si de termenul la care vor fi predate. Pentru mai multe informatii despre tarifele si serviciile oferite de Birou traduceri Bucuresti, va rugam sa sunati la numarul afisat la pagina CONTACT.

SERVICII SI TARIFE APLICATE PE PAGINA (PRET FARA T.V.A.) :

LIMBA TRADUCERI

Preturi traduceri
Tarif 
/pag. standard

Engleza , Franceza , Spaniola , Italiana

30 RON

Germana , Maghiara

40 RON

Rusa , Turca , Bulgara, Portugheza

50 RON

Ceha , Slovaca , Sarba , Croata, Ucraineana

60 RON

Olandeza , Greaca

70 RON

Polona , Norvegiana, Araba, Ebraica, Suedeza 80 RON
Chineza, Japoneza ,  Finlandeza , Daneza 90 RON

Preturile nu sunt fixe, sunt negociabile in functie de dificultatea traducerii si de termenul de predare.

Pentru clientii interesati care doresc sa colaboreze cu firma noastra de traduceri, va oferim GRATUIT si servicii de estimare de pret, atat online, cat si telefonic, la datele din sectiunea CONTACT.