Traduceri engleza Bucuresti

http://www.presscafe.ro/wp-content/uploads/2014/06/engleza.jpg

◊Limba engleza este o limba vest germanica. Este vorbita in Marea Britanie, in S.U.A., in Canada, Australia, Noua Zeelanda si multe alte tari. In toata lumea, numara aproximativ 2 miliarde de vorbitori, fiind cea mai studiata limba din scoli la momentul actual.

◊ BIROU TRADUCERI BUCURESTI va pune la dispozitie serviciile pentru traduceri din limba engleza in limba romana, dar si din alta limba straina sau limba romana in limba engleza. Traducerile sunt efectuate doar de traducatori autorizati de Ministerul de Justitie, fie persoane care si-au finalizat studiile la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, fie persoane care au sustinut un examen pentru a isi elibera autorizatia de traducator.

◊ Tariful pentru limba engleza este de 30 lei/pagina, care contine 2000 de caractere, iar pentru interpretariat engleza, tariful este de 800 LEI/ZI.

◊ Spre deosebire de alte firme, BIROU TRADUCERI BUCURESTI lucreaza fara taxe suplimentare pentru traducerile din limba romana in limba engleza (care sunt mult mai dificil de realizat fata de traducerile simple, din engleza in romana) si fara taxe suplimentare pentru traducerile efectuate in weekend, in timpul sarbatorilor sau dupa program.

◊ Realizam, de asemenea, traduceri specializate pe diverse domenii, care necesita cunostinte pentru care nu percepem un tarif special, indiferent de dificultatea traducerilor.

◊ Pentru traduceri engleza Bucuresti, ne puteti contacta la numerele de telefon notate in sectiunea “Contact”, cat si la adresa de e-mail traduceri.legalizate@yahoo.com

◊ De asemenea, preluam si comenzi rapide de traduceri engleza Bucuresti, cu livrare in aceeasi zi.

◊ Alegeti varianta cea mai potrivita pentru dumneavoastra ! Puteti sa veniti la sediul fizic sau puteti sa ne transmiteti documentele in format digital, via e-mail sau WhatsApp.

◊ Oferim un sistem de plata variat : puteti plati cash, online, prin curier in momentul livrarii.

◊ Va oferim serviciile rapid, in timp util pentru dumneavoastra, raspundem la telefon si la e-mailuri imediat.

◊ Oferim, la cerere, si legalizarea documentelor, pentru a va facilita munca si pentru a va scuti de un drum in plus, dar si APOSTILE, supralegalizari cu apostila Conventiei de la Haga.