Traduceri olandeza Bucuresti

 

◊Limba olandeza sau limba neerlandeza, asa cum este denumita oficial, este o limba germanica vorbita in Tarile de Jos si in Belgia. Limba neerlandeza este vorbita ca limba materna de aproximativ 27 de milioane de persoane.

◊ BIROU TRADUCERI BUCURESTI va pune la dispozitie serviciile pentru traduceri olandeza Bucuresti din limba olandeza in limba romana, dar si din alta limba straina sau limba romana in limba olandeza. Traducerile sunt efectuate doar de traducatori autorizati de Ministerul de Justitie, fie persoane care si-au finalizat studiile la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, fie persoane care au sustinut un examen pentru a isi elibera autorizatia de traducator.

◊ Tariful pentru limba olandeza este de 60 lei/pagina, care contine 2000 de caractere, iar pentru interpretariat olandeza, tariful este de 900 LEI/ZI.

◊ Spre deosebire de alte firme, BIROU TRADUCERI BUCURESTI lucreaza fara taxe suplimentare pentru traducerile din limba romana in limba olandeza (care sunt mult mai dificil de realizat fata de traducerile simple, din maghiara in romana) si fara taxe suplimentare pentru traducerile efectuate in weekend, in timpul sarbatorilor sau dupa program.

◊ Realizam, de asemenea, traduceri specializate pe diverse domenii, care necesita cunostinte pentru care nu percepem un tarif special, indiferent de dificultatea traducerilor.

◊ Pentru traduceri olandeza Bucuresti, ne puteti contacta la numerele de telefon notate in sectiunea “Contact”, cat si la adresa de e-mail traduceri.legalizate@yahoo.com

◊ De asemenea, preluam si comenzi rapide de traduceri olandeza Bucuresti, cu livrare in aceeasi zi.

◊ Alegeti varianta cea mai potrivita pentru dumneavoastra ! Puteti sa veniti la sediul fizic din Crangasi sau puteti sa ne transmiteti documentele in format digital, via e-mail.

◊ Oferim un sistem de plata variat : puteti plati cash, online, prin curier in momentul livrarii.

◊ Va oferim serviciile rapid, in timp util pentru dumneavoastra, raspundem la telefon si la e-mailuri imediat.

◊ Oferim, la cerere, si legalizarea documentelor, pentru a va facilita munca si pentru a va scuti de un drum in plus, dar si APOSTILE, supralegalizari cu apostila Conventiei de la Haga.