Traduceri ucraineana Bucuresti

◊ Limba ucraineana este o limba slava, fiind limba oficiala in Ucraina si in Republica Moldoveneasca Nistreana. Numara aproximativ 39 de milioane de vorbitori nativi si, desi nu este limba oficiala, este o limba folosita si in Moldova, Romania, Slovacia, Polonia, Rusia si in statul Belarus.

◊ BIROU TRADUCERI BUCURESTI va pune la dispozitie serviciile pentru traduceri din limba ucraineana in limba romana, dar si din alta limba straina sau limba romana in limba ucraineana. Traducerile sunt efectuate doar de traducatori autorizati de Ministerul de Justitie, fie persoane care si-au finalizat studiile la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, fie persoane care au sustinut un examen pentru a isi elibera autorizatia de traducator.

◊ Spre deosebire de alte firme, BIROU TRADUCERI BUCURESTI lucreaza fara taxe suplimentare pentru traducerile din limba romana in limba ucraineana (care sunt mult mai dificil de realizat fata de traducerile simple, din ucraineana in romana) si fara taxe suplimentare pentru traducerile efectuate in weekend, in timpul sarbatorilor sau dupa program.

◊ Realizam, de asemenea, traduceri specializate pe diverse domenii, care necesita cunostinte pentru care nu percepem un tarif special, indiferent de dificultatea traducerilor.

◊ Pentru traduceri ucraineana Bucuresti, ne puteti contacta la numerele de telefon notate in sectiunea “Contact”, cat si la adresa de e-mail traduceri.legalizate@yahoo.com

◊ De asemenea, preluam si comenzi rapide de traduceri ucraineana Bucuresti, cu livrare in aceeasi zi.

◊ Alegeti varianta cea mai potrivita pentru dumneavoastra ! Puteti sa veniti la sediul fizic sau puteti sa ne transmiteti documentele in format digital, via e-mail sau WhatsApp.

◊ Oferim un sistem de plata variat : puteti plati cash, online, prin curier in momentul livrarii.

◊ Va oferim serviciile rapid, in timp util pentru dumneavoastra, raspundem la telefon si la e-mailuri imediat.

◊ Oferim, la cerere, si legalizarea documentelor, pentru a va facilita munca si pentru a va scuti de un drum in plus.