Contact

Daca v-ati hotarat sa colaborati cu BIROU TRADUCERI BUCURESTI, va punem la dispozitie datele necesare pentru ca dumneavoastra sa luati legatura cu noi.

Pentru comenzi sau in cazul in care aveti intrebari sau alte nelamuriri, suntem la dispozitia dumneavoastra la urmatoarele date de contact:

Mobil: 0732.32.32.22, 0766.570.565

Putem fi contactati si online, la urmatoarele adrese de e-mail:

Email: office@all-translations.ro; traduceri.legalizate@yahoo.com

Contact traduceri online WhatsApp: 0732.32.32.22 sau 0766.570.565

In limita posibilitatilor, va vom raspunde pe loc la e-mailuri sau la telefon, pentru a nu intarzia finalizarea traducerilor autorizate sau legalizate.

Daca aveti nevoie de documentele dumneavoastra traduse urgent, noi va putem ajuta si cu asta ! Trebuie doar sa specificati in momentul in care faceti o comanda, iar traducerea dumneavoastra va fi gata chiar si in 20 de minute, in functie de cate pagini aveti de tradus.

Daca aveti posibilitatea, putem fi gasiti si personal, la firma din Crangasi, unde va vor sta la dispozitie numai persoane competente si rapide. Sediul fizic al biroului nostru de traduceri se afla in Bucuresti, la adresa mai jos mentionata:

Sediul social: str. Serban Cantacuzino (fosta Drumul Potcoavei) nr. 57/II

                       Zona Gradina Zoologica, Repere: Club Restaurant Phill, Splash Academy

Va multumim pentru interesul acordat. Daca sunteti in cautarea unei traduceri rapide, in timp util, realizata doar de traducatori specializati in domeniul cerut, va asteptam cererile la una dintre adresele mentionate, telefonic sau personal, la sediul firmei. Contactati-ne si va vom raspunde in cel mai scurt timp!

Alegeti calitatea ! Alegeti BIROU TRADUCERI BUCURESTI !

Contact - Birou Traduceri Bucuresti

Contact – Birou Traduceri Bucuresti