Traduceri coreeana Bucuresti

http://i.wbmcdn.net/users/2384/gallery-images/4c0b9f29-2bb0-49ca-a90d-dd6d4edb7242/37540512/6a01310fb34ecb970c015435876b99970c800wi.jpg

 ◊Limba coreeana este limba oficiala in Coreea de Sud si Coreea de Nord si este vorbita de peste 78 de milioane de oameni din intreaga lume.

◊ BIROU TRADUCERI BUCURESTI va pune la dispozitie serviciile pentru traduceri coreeana Bucuresti din limba coreeana in limba romana, dar si din alta limba straina sau limba romana in limba coreeana. Traducerile sunt efectuate doar de traducatori autorizati de Ministerul de Justitie, fie persoane care si-au finalizat studiile la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, fie persoane care au sustinut un examen pentru a isi elibera autorizatia de traducator.

◊ Spre deosebire de alte firme, BIROU TRADUCERI BUCURESTI lucreaza fara taxe suplimentare pentru traducerile din limba romana in limba coreeana (care sunt mult mai dificil de realizat fata de traducerile simple, din coreeana in romana) si fara taxe suplimentare pentru traducerile efectuate in weekend, in timpul sarbatorilor sau dupa program.

◊ Realizam, de asemenea, traduceri specializate pe diverse domenii, care necesita cunostinte pentru care nu percepem un tarif special, indiferent de dificultatea traducerilor.

◊ Pentru traduceri coreeana Bucuresti, ne puteti contacta la numerele de telefon notate in sectiunea “Contact”, cat si la adresa de e-mail traduceri.legalizate@yahoo.com

◊ De asemenea, preluam si comenzi rapide de traduceri coreeana Bucuresti, cu livrare in aceeasi zi.

◊ Alegeti varianta cea mai potrivita pentru dumneavoastra ! Puteti sa veniti la sediul fizic din Crangasi sau puteti sa ne transmiteti documentele in format digital, via e-mail.

◊ Oferim un sistem de plata variat : puteti plati cash, online, prin curier in momentul livrarii.

◊ Va oferim serviciile rapid, in timp util pentru dumneavoastra, raspundem la telefon si la e-mailuri imediat.

◊ Oferim, la cerere, si legalizarea documentelor, pentru a va facilita munca si pentru a va scuti de un drum in plus.