Traduceri sarba Bucuresti

◊ Limba slava vorbita intr-un procent majoritar de catre sarbi, limba sarba numara aproximativ 12 milioane de vorbitori. Limba sarbaeste vorbita in statele Serbia, Bosnia si Hertegovina, Muntenegru, dar si in comunitatile din Romania si Ungaria. Sistemul de scriere este variat, limba poate fi scrisa atat cu litere chirilice, cat si cu ajutorul alfabetului latin.

◊ BIROU TRADUCERI BUCURESTI va pune la dispozitie serviciile pentru traduceri sarba Bucuresti din limba sarba in limba romana, dar si din alta limba straina sau limba romana in limba sarba. Traducerile sunt efectuate doar de traducatori autorizati de Ministerul de Justitie, fie persoane care si-au finalizat studiile la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, fie persoane care au sustinut un examen pentru a isi elibera autorizatia de traducator.

◊ Spre deosebire de alte firme, BIROU TRADUCERI BUCURESTI lucreaza fara taxe suplimentare pentru traducerile din limba romana in limba sarba (care sunt mult mai dificil de realizat fata de traducerile simple, din sarba in romana) si fara taxe suplimentare pentru traducerile efectuate in weekend, in timpul sarbatorilor sau dupa program.

◊ Realizam, de asemenea, traduceri specializate pe diverse domenii, care necesita cunostinte pentru care nu percepem un tarif special, indiferent de dificultatea traducerilor.

◊ Pentru traduceri sarba Bucuresti, ne puteti contacta la numerele de telefon notate in sectiunea “Contact”, cat si la adresa de e-mail traduceri.legalizate@yahoo.com

◊ De asemenea, preluam si comenzi rapide de traduceri sarba Bucuresti, cu livrare in aceeasi zi.

◊ Alegeti varianta cea mai potrivita pentru dumneavoastra ! Puteti sa veniti la sediul fizic sau puteti sa ne transmiteti documentele in format digital, via e-mail sau WhatsApp.

◊ Oferim un sistem de plata variat : puteti plati cash, online, prin curier in momentul livrarii.

◊ Va oferim serviciile rapid, in timp util pentru dumneavoastra, raspundem la telefon si la e-mailuri imediat.

◊ Oferim, la cerere, si legalizarea documentelor, pentru a va facilita munca si pentru a va scuti de un drum in plus.