TRADUCERI SUEDEZA BUCURESTI

◊Vorbita in majoritate in Suedia si in minoritate in Finlanda, limba suedeza este o limba scadinava care numara circa 10 milioane de vorbitori. Este limba oficiala in Suedia, dar si in Finlanda (pe locul al doilea, dupa finlandeza). Desi in Finlanda doar 6% din populatie are limba suedeza ca limba materna, aceasta se preda totusi in scoli si este cunoscuta de majoritatea locuitorilor. Exista, de asemenea, comunitati care vorbesc limba suedeza si in statul Estonia.

◊ BIROU TRADUCERI BUCURESTI va pune la dispozitie serviciile pentru traduceri din limba suedeza in limba romana, dar si din alta limba straina sau limba romana in limba suedeza. Traducerile sunt efectuate doar de traducatori autorizati de Ministerul de Justitie, fie persoane care si-au finalizat studiile la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, fie persoane care au sustinut un examen pentru a isi elibera autorizatia de traducator.

◊ Spre deosebire de alte firme, BIROU TRADUCERI BUCURESTI lucreaza fara taxe suplimentare pentru traducerile din limba romana in limba suedeza (care sunt mult mai dificil de realizat fata de traducerile simple, din suedeza in romana) si fara taxe suplimentare pentru traducerile efectuate in weekend, in timpul sarbatorilor sau dupa program.

◊ Realizam, de asemenea, traduceri specializate pe diverse domenii, care necesita cunostinte pentru care nu percepem un tarif special, indiferent de dificultatea traducerilor.

◊ Pentru traduceri suedeza Bucuresti, ne puteti contacta la numerele de telefon notate in sectiunea “Contact”, cat si la adresa de e-mail traduceri.legalizate@yahoo.com

◊ De asemenea, preluam si comenzi rapide de traduceri suedeza Bucuresti, cu livrare in aceeasi zi.

◊ Alegeti varianta cea mai potrivita pentru dumneavoastra ! Puteti sa veniti la sediul fizic sau puteti sa ne transmiteti documentele in format digital, via e-mail sau WhatsApp.

◊ Oferim un sistem de plata variat : puteti plati cash, online, prin curier in momentul livrarii.

◊ Va oferim serviciile rapid, in timp util pentru dumneavoastra, raspundem la telefon si la e-mailuri imediat.

◊ Oferim, la cerere, si legalizarea documentelor, pentru a va facilita munca si pentru a va scuti de un drum in plus.